Vistas de página en total

martes, noviembre 25

evo har tappar allt idag...säger alejo vélez ledare av quéchua bolket mot aymaran morales

-Med hänsyn till att kom Veliz Alejo av bonde sektorn, vad som kommer att vara det förslag som gjorts av en annan puls av de metoder som president Evo Morales MAS? Det finns mycket stora skillnader tror jag att etniskt säger tydligt att det finns en handfull aymara som har haft sin chans och vi demonstrerar hur de transit i landet, är en regering "aymaracentrista" och vi, åtminstone att talar som de flesta etniska grupp som är quechua, vi skulle ha etniska skillnader. Även om den nuvarande regimen är aymara, vårt förslag är i grunden ett stort etniska quechua, utan som en dimension vi tror översättas bolivianer.
Det andra, jag tror att vår stora skillnaden är att de har vidtagit ägande av denna regering indicier människor som i grunden har en vision om cocacultores, i stället för oss som arbetar inom området och vi är miljontals andra bönder. Därför finns det också en annan stor skillnad när det gäller produktion.
Den tredje stora skillnaden är att jag tror att Don Evo Morales vilar på två ben, skulle jag vilja säga lik under dessa omständigheter: den första pelaren är som lever på minnet av den idealisering av det förflutna, vi vill gå tillbaka till det som de var vårt folk gjorde 600 år sedan (med ideologier som) den inhemska, och Indiana Catharism som töms för att försöka återuppliva något som inte existerar. Vi respekterar vår historia, men vi lever inte i minnet av en skönmålning, men vi lever djupt och intensivt närvarande, att återhämta sig några saker som fortfarande existerar i verkligheten och inte vad de inte längre existerar.
Den andra pelaren, och är en annan skillnad mot president Evo Morales, är världens socialistiska stil ortodoxa dogmatiska tas upp, eftersom hans regim hittills under dessa tre år, men är inte kopiera Kuba som vill tillämpa, och att ön Jag tror att det är ett av de fattigaste länderna i Latinamerika, just på grund av de brister som har åtagit sig att försöka genomföra ett system som har praktiskt taget inte i hela världen och som de säger verkar överleva som socialistiska länder verkligen lever globaliseringen eller kapitalism.
Vi anser att i varje fall världen har förändrats och vi kan inte längre gå den riktningen eftersom det har misslyckats eftersom männen själva, genom att parterna själva socialister och kommunister. Det finns många problem som har planetarizado och jag tror att vi måste lösa dessa problem genom att ta hänsyn till resten av världen och vårt land, men också som passerar gränsen, eftersom fattigdom, arbetslöshet, ekologiska obalanser, fördelningen av ozon och många andra är globala. Sammanfattningsvis, ekonomin är på golvet, president Evo Morales vill lägga ner, var att slåss med alla och det gör vi inte.
Jag tror att anfall är att vara i kjolar av någon president, han är höger-eller vänsterkanten mot USA-imperialismens eller imperialism Västindien. Det är alltid dåligt att vara i kjolar av alla nominerade, men är inte ett brott att ha en affärsrelation med alla världens regeringar, som är vår stora skillnaden. För oss är det ett misstag att träta med Förenta staterna av ATPDEA eller med Europeiska unionen (EU). Slutligen vår stora skillnaden ligger i hanteringen av omval, jag tror att om vi på landsbygden och inhemska arbetstagare, som kallas Don Evo Morales, en urbefolkningar i världen skulle aldrig ses myndighet eller Mallku.
I världen för arbetstagare med ursprung i Anderna myndighet väljs en gång och sedan ändras och vi respekterar det som ett politiskt förslag att offentliga möten är passagerare. -Med tanke på att Evo Morales är en ledare med stort stöd, hur kommer ni att vinna? Jag tror att det viktigaste är att säga sanningen. Idag Don Evo Morales inte längre har många värden, och har inget, eller skuggan av kärlek Llull, älskar och älskar quella SUA som utlovat (...)
Jag tror att det har drabbat själva konstitutionen i kraft och inte har uppfyllt något av värden, och om det i dag är en stark företrädare beror inte på att Evo Morales är genom själva sin struktur, men är för pengar, och i dag har människor blivit förälskad i tider av kontrollerna, men att inte vara länge, var en passagerare. Dessa saker har fötter kort, så vi kommer att agera med absolut sanning och slutligen i det här landet ingen är oersättlig. Jag tror att saker och ting att hända och världen förvandlas. - Vad tycker du om det spanska departementet?, Aktierna gör du? Jag har alltid trott på den självständighet som en synonym till utveckling och det är det som är viktigt. För mig är mycket grundläggande och viktiga frågor, uppenbarligen Jag delar många av de saker de säger regionala ledare, vi tror att centralism avslutade sin cykel och jag tror centralism i mer eller mindre 180 år eller mer visade ineffektivitet.
Jag tror att vi har den kapacitet som krävs i olika regioner i landet för att lösa ett antal frågor, innebär inte att de kommer att försöka flera mindre stater, jag tror att vi kommer alltid att ha en enda stat. - Är det möjligt att inhemska ledare som stödde självständighet som en del av hans ansikte, kanske medborgerliga? Vi gör vårt jobb att flytta runt om i landet, och vi har bakom någon naturlig ledare i alla regioner, inklusive de fyra områden och resten av landet för att bjuda in att vi kan göra ett stort projekt med sådana politiska organisationen . För tillfället har vi inga namn, när det är dags att vi kommer att kommunicera dem. (Texten från La Prensa, LP.Bol.)

No hay comentarios: