Vistas de página en total

jueves, noviembre 6

efter sparkandet av DEA
Producenten för programmet 60 Minutes, som utmärkts av förhandling då, uppmanade ordföranden i militärjuntan i Bolivia Luis García Meza att meddela att fler timmar skulle lanseras i världen skriftliga bevis på inblandning av hans minister Luis Arce Gomez i trafiken av kokain. Faktum är att journalister hade lyckats filmsekvenser av försök att sticka en liten planet och kropparna av de piloter som hade samlats in av narkotika och var beredd att starta flygning tillbaka till sin bas.

Vad de inte kände till "minister för kokain," REO gemensam dag i ett fängelse i Miami, är att hela operationen hade monterats av DEA för att avslöja hantering av narkotika som gjorde det teatralisk verkställande direktörer som hade lovat att stanna kvar "så minst 20 år vid makten. " Det säger sig självt att Garcia Meza omedelbart göra sig av med sina "trogna och lojala" medhjälpare som hjälpte finansiera kuppen med drogen pengar.

Som alla Intelligence Agency, DEA har tillgång till information som inte i något fall får regeringen i Bolivia för flera annonser som utför både knarkkung, Felipe Caceres, som ministern eller presidenten själv Rada. Nätverket penetration till karteller av maffian, den stora penningtvätt och även terroristgrupper använder ofta maffian för att uppnå sina kriminella uppdrag har byggts baserat på många års spioneri, med enorma resurser mänskliga och ekonomiska faktorer som ligger mycket långt utom räckhåll för den allt depauperada bolivianska ekonomin.

Därför, och eftersom han var engagerad i regel i eliminera läkemedlet människosmugglare som är den som uppmuntrar och flytta produktionen av kokain, att lägga ned verksamheten vid DEA, till exempel, fann att under den senaste tiden till tre grupper av MAS narkotikahandlare som systrarna Teran björntjänst erbjuder en bolivianska kollektiva beslut "som en personlig förmåga" att bli av med en enastående och unikt instrument för kontroll av kokain.

Två reportage i tidningar som täcker insidan och utsidan av Bolivia, Evo Morales, eftersom avkastningen att gömma sig bakom anklagelser utan bevis och samband med sociala organisationer som kallas för en sådan åtgärd. Bland de diplomatiska konsekvenser är redan genererat allvarliga komplikationer i kampen mot narkotika. Reaktionen från tidigare polischefer har uttryckt att "det är användningen av vapen och transporter" att regeringen avser att förverka DEA, om du inte har den information som behövs för att förhindra människohandel brottslighet? Det råder ingen tvekan om att den organiserade maffian är redan planerade om det ännu inte hade förutsatt att angrepp mot Bolivia och positionering av marknaden för produktion, eftersom det inte är råvaran för kokain översvämmar marknaden med så mycket koka som produceras, två gånger när Morales kom till makten.

Även om polisen har varma och uppriktiga varnas för konsekvenserna av den absurda EVISTA mot den nationella säkerheten, och La Razon varnade "Vi är på tröskeln till en stor overflow av narkotikahandeln som tar hand om kidnappningar, mord, stölder av fordon och alla En rad kriminella, "och dess genomslagskraft i politiken. Det gäller systrarna Teran borde vara en varning "att inte vara så att detta har varit den utlösande av utvisningen av DEA."

I ett hårt slag mot våra förbindelser med Förenta staterna har som heter The Times: "Argumenten för Morales att stödja sin talan är samma sak med sina tidigare offensiver som låg till grund för politisk inblandning, spionage och finansiering-prefekturernas civil statskupp" som aldrig har kunnat test trots den tid som förflutit. "Allt tyder på att Bolivia sägs vara en av de pivots av en politisk militär vars mål är att förstöra den hegemoniska roll i USA att ersätta en annan." Överskrider den svårighetsgrad som The Times visar att "unconcealable de glansdagar av att tycka om framställningen av och handeln med kokain ge ny fart åt. Bolivia tenderar att bli ett slags kapital från narkotikahandel och detta kan bara leda till allvarliga resultat. Vi går i farligt territorium. Den virtuella legalisering av narkotika handeln tenderar att få status som statlig politik och det är något som i dagens värld inte förblir ostraffade.

" Historien bör lära oss att ändra våra misstag, se vad som hände till exempel. med diktatorn Manuel Noriega, som arresterades i drift kommandot och fördes till fängelse för brottet du använder droger som ett instrument för kraften i Panama, eller av Allmänna Ochoa, som sköts av Castro-regimen att förhandla med Colombianska kokain maffia. Naturligtvis all den hjälp som Europeiska unionen kan frysas eftersom det är USA och som påverkar tusentals familjer av arbetare och hantverkare som används för att exportera sin produktion under takfot av ATPDEA. Det är olyckligt att i namn av Coca hade loss kraften i narkotikahandel vända Bolivia i ett slags "fri mark för utbyggnad och exploatering" av koka, det blir uppenbart vad många är rädda för att Bolivia är på väg att gifta sig befinner sig i narkotikahandel, då Gud rädda vårt fosterland! (källa: Los Tiempos. Författare: Mauricio Aira)

No hay comentarios: