Vistas de página en total

sábado, noviembre 29

De återkommer till vara lång och mycket tröttsama köer framför kontoren för invandring, som består av människor från alla samhällsskikt och ålder, i syfte att legalisering av handlingar att lämna landet. Och som inte uppfyller kvoten av mänskliga mul-timme timmar, en typ av turist gäller, att äntligen förverkliga drömmen om en livstid, att besöka länder runt dem har vävt många gånger och ändlösa fantasier. Vad händer helt enkelt är att i Bolivia nekas att tusentals och åter tusentals landsmän, chanser att överleva. Naturligtvis möjligheterna att vi talar om är de lagligt, på grund av andra lediga tjänster kommer säkert att ha några gränser.
Nu dramat av invandrare, som går andra kanske inte så chockerande, men lika smärtsam, hänvisar till människor än med våra högsta ansträngningar och tittar på livet, kom till Spanien, lämnar här alla deras personliga tillhörigheter, begränsad typ av material, och många av de andliga natur. Tre bröder som utan tvekan hade utstått ett långvarigt lidande efter den korsat VÄLDIGHET av havet, som ligger i en tragisk död, enligt inse nyheterna sändningarna från moderlandet. Överväldigade av den intensiva kylan som råder i den delen av världen, bröderna körde för att driva en enhet för att skapa lite värme. Motorn hade sin verkan var försvagat på grund av att glacial område, som ledde till det olyckliga få sova.
Men ödet spelade sin roll, motorn försämrats och vänster för att undkomma sin dödliga last av kolmonoxid som lett till att tre, den eviga dröm. Att göra den djupaste tragedi, en av de döda från kvävningsrisk var hemma, här i vår egen stad som är riktigt sett sorg. Hans frånvaro hade förlängts under två och ett halvt år, hade fru och barn här, var en murare till yrket med höga kvalifikationer och hade anslutit sig till migrationsströmmarna att inte hitta ett arbete där, på grund av den förlamning som påverkar den reala sektorn av byggandet i alla dess fronter.
Trots det fruktansvärda drama av detta och så många andra att vi har lärt oss, som inträffade inte bara i Spanien utan i denna och andra delar av världen, vi är bekymrade och oroade över de långa köer som idag och att framtiden formas av invandrare i strävan efter ett anständigt sätt att leva. Innebär att de inte finns i Bolivia, som i allt högre grad minskas mer och mer, och bristen på som säkert kommer att leda till fruktansvärda sociala omvälvningar.
Regeringen, i händerna på deras strävan av tvivelaktigt betydelse, ingenting för att uppmuntra minst öppnandet av arbetstillfällen, och tvärtom riskerade att komplicera de nationella produktivitet och export av våra knappa råvaror. Regeringen är inte rädd för att ståndpunkter samvete. Anmärkningsvärt, å andra sidan, solidaritet Aerosur av de företag som vi vet, transporteras kropparna av de hopplösa stipendiaten. (Texten av El Deber, Santa Cruz)

No hay comentarios: