Vistas de página en total

martes, marzo 17

PRESSINBJUDAN
TUR 2009:
Tillväxtdagen, onsdag den 18 mars utlovar framsteg RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, etablerar nytt format och presenterar för första gången i år Tillväxtdagen i anslutning till TUR. Intresset har överträffat förväntningarna och tillställningen är fullbokad med drygt 350 deltagare från hela Sverige. Under Tillväxtdagen presenteras resultaten av en ny undersökning om näringens företagare och statssekreterare Jöran Hägglund är på plats för att diskutera näringens utveckling i rådande konjunktur.
Dagen gästas även av Virgin Galactic som berättar om tillväxtområdet rymdturism samt vilken researrangör som blir återförsäljare av rymdresor i Skandinavien. – Tillväxtdagen blev fullbokat för över en vecka sedan, det är vi otroligt glada för. Intresset visar att formatet behövs och att ämnet är minst sagt relevant och viktigt i rådande konjunktur.
Här får många olika aktörer en möjlighet att mötas, med målet att tillsammans diskutera utvecklingsfrågor, menar Jan Lundin, vd för näringslivsorganisationen Rese- och Turistnäringen i Sverige (RTS). Syftet med dagen är att skapa en arena för diskussioner, där nya idéer och nya samarbetsformer kan utvecklas.
Häften av deltagarna är offentliga aktörer som ansvarar för regional utveckling och hälften är företagare inom rese- och turistnäringen. För pressackreditering, vänligen kontakta: Anneli Sundström, informationschef, Rese- och Turistnäringen i Sverige, 070-250 35 91 Jan Lundin, vd, Rese- och Turistnäringen i Sverige, RTS, 070-458 27 29

No hay comentarios: