Vistas de página en total

miércoles, marzo 11


FN: s anti-drog Mauritius Aira

Narkotikamissbruket ökar varje dag, även i Europa, där Sverige är ett undantag, enligt den rapport från UNODC FN: s kontor mot narkotika och brottslighet är nu möte i Wien, där Evo Morales presenterade visa använts, med den fingrar kokablad, som syftar till att visa sin säkerhet, medan analysen laboratorium forskare som inte har ifrågasatts förrän nu, det visar att de själva bladet innehåller de delar som gör det skadligt kokain.

Wienkonferensen föregicks av en annan som ägde rum i september förra året i Stockholm där drottning Silvia, som också finns i Österrike inledde World Forum Against Drugs, vars motto är att mobilisera människor mot användning av icke-medicinska läkemedel, eftersom framtiden för våra barn är i riskzonen.

Sverige driver en restriktiv hållning mot olaglig narkotikahandel, som har stort folkligt stöd och har hittills visat sig vara effektiva. Inte tolerera minsta brott, och rättsvårdande myndigheter kvar på varning 24 timmar i 365 dagar för att stoppa sitt ursprung i brottslig verksamhet kopplad till handel med narkotika. I Stockholm var USA, Afghanistan, Uganda och andra som verkligen är engagerade i kampen. I slutet av réunion var beredd basen dokumentet för konferensen som äger rum i Wien, arrangerad av UNODC ansvarar global fråga.

Det finns en enighet om att inse att det finns många droger i världen, att alltför många människor lider av missbruk och tillhörande kriminella handeln med narkotika. Evenemang framträder den politiska förklaring och en handlingsplan skall fullgöras inom tio år ska slutföras under 2019 och för att minimera eller eliminera tillgänglighet och användning av olagliga droger "så att det är omöjligt att gå tillbaka, erkänner leaf Coca något lagligt och tillåtet utan restriktioner. Listan hålls som den är. Mottot för 10 år sedan "en drogfri värld är möjlig" har missuppfattats av intressen som har arbetat under jord för legalisering av narkotika, uppmuntras av exceptionella tillstånd att piloten medicinska och sociala skäl och infördes i Nederländerna Schweiz, Danmark, och som inte gav önskat resultat.

Kan både brott och narkotika kartellerna att idealisk för en värld fri från droger inte har uppnåtts och produktion har ont. Förenta nationerna har försvarat den strategi för fem år sedan som har gjort det möjligt att begränsa problemet genom att se till att universum konsumenternas ökade inte i proportion till befolkningen siffra, men den brottslighet som hänger samman med narkotika har försämrats under senare år. Man uppskattar att flyttas 320 miljarder dollar i den här kategorin. Påståendet Morales Ayma föregicks av propaganda som ONGes, som förvaltas av "revisionistiska" gjort, om kokablad tugg ofarligt och går sina skador. Det tio år har han varit en frekvent ACULLICO (masticante) och har 50 år utan att vara missbrukare, "jag producerar, jag är inte en drog smugglaren" ropade söker applåder och garantier för att passa den nya verkligheten (vilken?) Morales upprepade Den lovtal på löv, men mer än en delegat påminnas om att det inte finns någon vetenskaplig undersökning för att stödja hans upprepade påståenden. "Anläggningen har inga negativa effekter, som ordförande kan jag inte be dem att göra något för att skada mänskligheten, att glömma att som ledare för Coca odlare, var alltid på samma våglängd.

Upprepade vad rationell egen kontroll och minskning, påminde reportrar att Morales utvisade DEA göras en teknisk besiktning av grödor de ökade och sitt mandat från 12 till 30 tusen hektar. Inget svar. Antonio Maria Costa i UNODC generaldirektör har begärt att "vi måste ha mod att se konsekvenserna, dramatiska och oväntade kontroll av narkotika och framväxten av en kriminell marknad svindlande proportioner" (I skrivande stund denna historia var att arbeta i den ändrade texten i den resolution som Global Forum om narkotika och brottslighet)

No hay comentarios: