Vistas de página en total

jueves, marzo 12


Vad är väl en bal på slottet? Daniels debut på årets andra representationsmiddag blev – helt enkelt underbar! Nu var det inte tal om att gå två steg bakom sin blivande hustru. Unge herr Westling eskorterade ledigt kronprinsessan Victoria genom Vita Havet till Karl XII:s Galleri.
Victoriade strålade
Nervositeten hade lagt sig och Daniel såg redan ut att ha vant sig vid de ceremoniella tillställningarna på slottet. Aldrig har väl Victoria strålat som denna afton. Inte nog med att hon fick ha sin älskade till bordet hela middagen, dagen till ära hade hon även bemärkelsedag och hade blivit uppvaktad på borggården tidigare. Kronprinsessans lyskraft fick nästan fotoblixtarna från pressens smattrande kameror att blekna.
Poserade med kungaparet
Victoria bar en beige chiffongklänning med halterneckkrage och ett gnistrande diadem. De nyförlovade såg avslappnade ut och poserade glatt med kungaparet innan de skred in till middagen, där de 160 gästerna skulle få njuta av en specialkomponerad meny av ekologisk gåslever, en moderniserad variant av sjötunga Walewska, stekt brässduvbröst, selleripuré, glaserade morötter och en dessert av vitchoklad-chesecake med aprikos på maltsmulor!
(Texten och bilder av Svenska Dam Tidning)

No hay comentarios: