Vistas de página en total

lunes, septiembre 29

Tillbaka till alla de mest grundläggande försiktighet och förnuft, president Evo Morales och hans män är engagerade i regeringens attityder och åtgärder som kommer att splittra bilden utomlands. Framför allt deras avgift för godkännande och popularitet utanför våra gränser, gradvis sänkas till följd av staket som kommer att gå till Santa Cruz, som använder den till grupper av bönder som är chef för konflikt och ett stipendium från vice, i syfte att införa tryck och terror på vilken typ av avtal som innehåller bestämmelser om MAS som ett slut på den nationella politiska krisen. Den stora internationella TV-kanaler sänder bilder vittnar om stämningen i nyfascistiska rörlighet neopopulismo nu vill påtvingas Bolivia. I Latinamerika, Europa och USA människor såg som MAS, attackerade åklagare som försökt förmå dem att skriva in vårt kapital på ett fredligt sätt, utan stavar, vapen och dynamit i hans händer.
Vi föreställer oss den bestörtning av utlänningar till scener av fega angrepp på journalister med ansvar för nyheter av evenemang. Inget tvivel om att sådan ångest ännu högre när statschef, Evo Morales, som utfärdats olyckliga försök motivera sådana kränkningar. Ingen tvekan om att den förvåning blev arg när retoriken i presidentvalet slutsatsen att den tillämpade metoden för utpressning ( "Om de tar emot avtal, fackliga rörelser inte kommer till Santa Cruz") för att tvinga motståndarna till underkastelse, att den regionala regeringen och deras företrädare i dialogen i Cochabamba att underteckna utan skämt regeringens förslag till slutligt avtal.
Vad regeringen vill att godtas? Tja, enkel makeup och oviktiga slags grammatiska och konceptuella i sin text av Magna Carta av Glorieta, utan kompromiss i någon fond jaez. Hittills har den totala bristen på information som finns på utsidan av en nästan omärklig Bolivia i den världspolitiska arenan bilden av Evo Morales och hans regering var mer eller mindre goda i världen utanför.
Emotionella faktorer, såsom sympati (Europa, främst) för inhemska och ursprungsbefolkningen i vår skola, som uppmuntras av icke-statliga organisationer och stiftelser på en lång axel Financial (en del av den amerikanska dollarn, i synnerhet) som en ström kopplat till eko-miljö (Green) färgas med ultranativismo, förstärkt en grad så extrem entusiasm för räddningsinsatser neopopulismo i Bolivia, som abounded den eulogies för Morales och hans regim, inklusive människor från flera internationella organ, till exempel OAS och FN självt. Men nu, efter de våldsamma händelser som vi beklagar att det i Bolivia, den dag som går är antalet sändebud i den internationella pressen att täcka händelser och ge sina media nycklar som skulle inte bara skapa sitt verkliga ursprung, men sanna karaktären på regimen som styr oss. Och efter händelserna den Pando, fortsätter vägen mot Santa Cruz de paramilitära grupperna ( "MS" MAS), som i de gamla tyska kommer ihåg SS av Hitler, de sidor i tidningar i USA och Europa börjar översvämning med synpunkter på att ingenting i tjänst i ordning för MAS. Regeringen är suddig bild utomlands på ett progressivt sätt. Folk börjar det på sortiment av envälde och avasallador. (källan El Deber, Santa Cruz, Bolivia)

No hay comentarios: