Vistas de página en total

martes, septiembre 16

Elva personer ur Blanket kom man till den plats i staden regeringen instängda för att bryta mot ett tillstånd av belägring i kraft i Pando, som också kommer att utredas av slakt av bönder som inträffade mellan torsdag och sista lördagen i städerna PANDIN Porvenir, Philadelphia, Puerto Rico och Cachuelitas Bridge. Dessa 11 personer kommer att vara det första politiska fångar av en demokratisk regering som förföljer meningsmotståndare med hot om fängelse som har hänt med prefekten i Pando, q redan anklagades, åtalades och dömdes av regeringen som ansvarig för folkmord.
Ingenting har sagts hittills om att skjuta på point-blank rad av soldater på flygplatsen i Cobija, där en pastor Evengélica dödats i händerna på regeringen soldater och kulor. Silence medbrottsling sparas i detta avseende mänskliga rättigheter organisationer.
Förlossningen Peace Den defense minister, Walker San Miguel, på en presskonferens som hölls i Palacio Quemado, rapporterade den instängning av sådana personer och meddelade att under de närmaste timmarna kommer att veta var folk kommer att flyttas. "De har anlänt till La Paz som kommer att vara begränsad produkt av ett tillstånd av belägring", sade försvarsministern kort.
Enligt artikel 111 i konstitutionen, i fall av allvarlig fara på grund av interna störningar eller internationella kriget får verkställande direktören, med positiva yttrande från ministerrådet, förklarar ett tillstånd av belägring i de allra territorium behövs och har en varaktighet på 90 dagar. Detained I rapporten från Joint Command baserat i Cobija påpekar att människor är begränsad och huvudsakligen ledarna för och anstiftarna av chock grupper som kommit att bli den första politiska fångar av en demokratisk regering, det bästa sättet att militärdiktaturer. Namnen på de politiska fångarna är Hugo Saonero Apaza, Gualberto Peace Mugiro Ruiz Philip Villarroel Bigabriel, Gabriel Delgadillo Rene Vargas, Jose Antonio Salinas Bazan, Ruben Franco låtar, Mirtha Sosa's Chalar, Adhemar Herrera War, Jean Claude Franco Eguez, Osvaldo Valdivia Da Silva och Nestor Rivero. Enligt rapporten från innehavaren av Defense, var beslagtagna skjutvapen och kommer senare att lämna ut detaljer om denna fråga. Han förklarade att dessa confinements är i strikt överensstämmelse med konstitutionen i artikel 112 som säger att om bevarandet av den allmänna ordningen, i detta fall i Cobija, Pando, som kräver avlägsnandet av de anklagade kan beställa sin förlossning till ett kapital department provins. Han klargjorde att oavsett förlossning, dessa fångar kommer att få vittna på sin plats för förlossningen innan åklagaren. Politiska fångar Sedan Pando anhöriga till fångarna sade att regeringen förutom att det har dödats av militären, utfärda ett tillstånd av belägring och förföljelse av oppositionella, har nu sitt första politiska fångar. "Redan nu finns det politiska fångar, inte kan förklaras på annat sätt de har varit begränsad till andra avdelningar bara för att ha brutit mot ett tillstånd av belägring. Före diktaturer encerraban 24 timmar, är nu begränsad," sade de.

No hay comentarios: