Vistas de página en total

martes, septiembre 30

Mot Coca odlare och hantverkare tillverkning
Mauritius Aira
Vi de troende som har ofta i bön för Bolivia vi är mycket glada över dekantering, som klargör att går till att producera en rad situationer som korsar fosterlandet. En LYCKOSAM fall utmanar de tullförmåner som beviljas till USA: s status som "kriget mot narkotika. För att göra det rättvisa. Producenter av koka har en särskild plats i regeringen i MAS, den stora liberala i odlingar av vägen där produktionen ökade med över 20% leder till ökad produktion av kokain hittades den i särklass nationella polisen som ansvarar för bekämpning av narkotikahandel. För att bara nämna ett fall olyckan av gripandet av tre nära släktingar till Margarita Teran intimt kopplade till Evo Morales i besittning av 150 kilo kokain, kan värna om den effektiva administrationen att följa till punkt och pricka avtal av ATPDEA .
Påverkas av avsaknaden av en tävling öppen för produktion av och handel med narkotika och därför ogiltigförklaras försäljning av sin tillverkning till USA, fabriksarbetare och hantverkare är i förgrunden för odlarna. Intresse från båda sidor är i opposition. För första export är allt, för att kunna producera Coca är deras uppgift, därför stöds dess ledare Evo Morales i 10 år innan vi tog makten, och ytterligare tre hittills.
Detta är en kamp för överlevnad, 528 bolag enligt den nationella avdelningen av Industries skulle vara överhängande risk för nedläggning på grund av att de inte skulle ha marknad för sina produkter. Regeringen har aviserat att man kommer att söka andra marknader, nedsättande det löftet har inte haft ett handtag fram till i dag, eftersom det inte är första gången ni pratar om en domstol i ATPDEA. Det talades om Venezuela som kan avbryta kostnaden för export elva månader efter provet, motverka deras livskraft. Bortsett från regeringen för privata affärsmän i Bolivia CEPB han har sammankallats för att ta upp förslaget från president Lula Da Silva som hade erbjudit samarbete i december 2007.
Gabriel Dabdoub avslöjade den besvikelse som exportörerna i sina kontakter med Venezuela för att "svika de förväntningar." Bolivia behöver inte högre arbetslöshet, behov att skapa arbetstillfällen och exportmöjligheter, den CEPB kommer att göra allt för att erbjuda lösningar, inte problem. Dabdoud ansåg att beslutet av president Bush att ta bort Bolivia från ATPDEA inte är en överraskning, är resultatet av ett oberäkneligt politik Evo Morales också gjorde allt som behövs för att producera åtgärden.
Använd politiska skäl för konfrontation med USA, inte motiverar självtillfogade skador, förlust av marknader, vi gjorde förtjänar decertification och nu avskaffande av tullförmåner. "Marknaderna är förtjänat genom att investera i teknik, marknadsföring och utbildning av arbetstagare tjänar förtroende hos kunder baserat på hur allvarliga de åtaganden, kvalitet och pris på produkter." Mot bakgrund av konfrontationen mellan Coca odlare och arbetare, är uppenbart som hade rätt om de som decennier sedan övergett sina vanliga plantering rotknölar, frön och frukter valde Coca odlingar som innebär gott om pengar och mindre ansträngning, eller skräddare, beslutsfattare, juvelerare, snickare och andra hantverkare och arbetare, vars insats är ett legitimt inkomst av $ 400 miljoner årligen.
Den tidigare inte betala skatt, inte heller har en laglig rättslig status, deras verksamhet är olaglig och kommer att orsaka stor skada för mänskligheten. Den andra förteckningen, har intressen i de sociala trygghetssystemen och generera sekundära aktiviteter som berikar de samhällen där det bedriver sin produktivt arbete. Inget värde av officiella och inofficiella lägen för myndigheten och tecken som har förorsakat den händelsen.
Snarare än att observera recato och försiktighet i hanteringen av narkotika och internationella relationer, har använts i alla forum för att uttrycka en ovanlig aggressivitet utan ett specifikt mål, som det var "en öppen shooter" som skjuter i en okänd riktning. Ett sådant beteende är inte alls känner sig mycket mindre den anda av konstruktivt bolivianska man.

No hay comentarios: