Vistas de página en total

lunes, marzo 22

Tusentals reseerbjudanden:
Årets TUR-mässa har redan börjat – på nätet


Årets TUR-mässa startar på Svenska Mässan i Göteborg den 25 mars. Men på nätet är mässan redan i full gång. Inte mindre än 300 olika erbjudanden med flera tusen rabatterade resor, upplevelser och hotellnätter finns ute på mässans sajt under konceptet BookTUR.

– På BookTUR får besökarna chansen att i lugn och ro bestämma sig för en resa som de sedan köper under själva mässan. Erbjudandena är kraftigt rabatterade och det är först till kvarn som gäller. Jag väntar mig rusning till de olika utställarna som säljer resorna, säger Per Magnusson, biträdande mässansvarig för TUR.

På BookTUR finns erbjudanden från såväl stora som små researrangörer över hela världen. Här rabatteras resor till såväl sol och safari som snö, storstad och natur med upp till 50 procent. I år ser Per Magnusson en stor ökning av erbjudanden inom Sverige.

– Den svenska turistnäringen satsar hårt på att behålla turismen inom landet, vilket vi märker tydligt på såväl BookTUR som mässan.

Tanken med BookTUR är att ge ett mervärde för besökarna till TUR, genom att utställarna erbjuder rabatterade resor på mässans sajt. Konceptet väckte stort intresse när det introducerades förra året och flera hundra resor såldes inom loppet av några timmar. I år är erbjudandena ännu fler.

– Redan innan mässan är igång har vi kommit upp i cirka 300 olika erbjudanden med totalt flera tusen resor, upplevelser och hotellnätter, säger Per Magnusson.

Resorna bokas och betalas på plats i respektive arrangörs monter under mässan.


TUR är Nordens ledande resemässa och arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg sedan 1984. TUR äger rum 25–28 mars 2010.

No hay comentarios: