Vistas de página en total

lunes, diciembre 8

Korruption med en president påskrift.
Det är upp till groteska sätt på vilket president Evo Morales är fortfarande talar om att bekämpa korruption medan hans favorit minister gör sin egen konst och birlibirloque passager av klagande och anklagade dessutom placeras bortom bra och utlova att det onda kommer inte fram till någon undersökning, helt enkelt därför att det ger dig de vinner. Den arrogans med vilken agerar ministern Juan Ramón Quintana, trots styrka anklagelserna mot honom, kan endast förklaras av dess stöd till president Evo Morales, på grund av olaglig såsom korruption och smuggling är inte undantag, men regeln i den nuvarande regeringen.
Som är hans egna, Quintana fram och försökte fly i ett beklagligt programmet ventilerades av Channel 7 och Radio Patria Nueva-statliga medier i tjänsten av vad han sade innan den självbelåtenhet som två påstådda "journalister", som bara klokt att ge argument till ministern när detta inte längre att säga att rättfärdiga sina brott. Säger att han träffade med människosmugglare för att undvika sociala konflikter på tröskeln till ihåg folkomröstning, det måste erkännas, väldigt få har hänt med dem och man bör komma ihåg att för bolivianska politiken har gått kopior som skall präglas av att en läder noshörning. Stackars dem, de vann utan Quintanita av förmildrande vinna.
Tillkännage nya stämningar mot borgmästaren Leopoldo Fernandez att täppa till de anklagelser som riktas mot honom, visar också en cynism förtjänar beröm. Gör det dessutom utan att rött betyder nya poäng i sin tjänst. Men det är också klart att Juan Ramon har värdiga konkurrenter i regeringen, som lätt skulle kunna ta efter i form av cynism och sinverguenzura inblandade, inklusive sig själv Evo som följer hustaken utropa sin avsikt att bekämpa korruption, men mycket subtilt sätt att kringgå eventuella anspelning på hans favorit. Å andra sidan, försvarsministern Walker San Miguel kommer ut i försvar av sin kollega Rauda skåp som anger att alla är oskyldiga tills motsatsen har bevisats skyldig, men ansåg samtidigt att alla är skyldiga tills han visat han är oskyldig när det gäller valda ledare motståndare.
"Alla är oskyldiga tills motsatsen har bevisats skyldig" är utan tvekan en av de grundläggande rättsliga krav som råder i varje samhälle som anses måttligt civiliserade och det var också i Bolivia till regeringen i MAS konstaterades att den enda lag som ska vara i kraft är djungelns lag eller när någon har kommit på idén att "samhället rättvisa" är bättre anpassade till våra kunder. Nu, enligt det juridiska begreppet MAS, alla är skyldiga tills han bevisar att han är oskyldig, vilket innebär att god romantik gjort sig skyldig till bidrag om det är motstånd eller om den inte ställer sig bakom regeringen. Omvänt, om det är MAS och, ännu bättre, en medlem av regeringen, inte bara som oskyldig men att det visar här och där är inte din faster och pistolen kassett. Ingen tvekan om att detta är ett ovärderligt bidrag av betydelse för den lag som bör beaktas av juridiska experter från hela världen.
Sanningen är att en ängel av Juan Ramon har fastnat i en enda röra i varje land som hade orsakat hans omedelbar uppsägning eller, i bästa fall, han avgår om pucho. Men favoriten, oberörbar som vet att det bästa försvaret ett bra anfall, var snabb att gå till Pando, som är hans egna, tystnad genom utpressning, utpressning och hot någon version som kan stärka den redan omfattande bevis som finns mot honom. Quintana är att det definitivt har gjort sitt fiefdom Pando synnerhet (men naturligtvis inte ensamma i branschen) som ger saftig utdelning som befriar inte så lätt.
Dess dålig konst är högt inom MAS och är känt för att de få styrande partiet som har uttalat sig mot korruption i Corleone minister, har blivit föremål för alla typer av hot. Den exconstituyente Roman Loayza har hotats personligen av Quintana som har varnat för att fortsätta med sin kritik bör hålla sig till konsekvenserna. Det är den "revolutionerande förändring" som utlovats av Evo och MAS. Straffrihet lever! (Källa Palo Santo av E.Justiniano blog)

No hay comentarios: