Vistas de página en total

jueves, enero 2

Jacob Ostreichar aparece en Los Angeles acompañado de un hermano suyo y de un productor cinematográfico que impulso a Sean Penn, salvar la vida de Jacob de la mazmorra de Palmasola. Versión en sueco.

Los Angeles, Kalifornien - Under de första bilderna som dyker upp i Yanky Ostreicher sedan hans ankomst i USA, är det Brooklyn affärsman som visas tillsammans med Holywood skådespelaren Mark Wahlberg hemma hos en Los Angeles filantrop.
VIN News har bekräftat äktheten och att fotografierna togs den 31 december hemma hos Shlomo Yehuda Rechnitz.
Enligt en VIN Nyheter källa som känner till situationen
och ville förbli anonym, var det Wahlberg som först gjorde skådespelaren Sean Penn medveten om Ostreicher svåra situation, som satt i rörelse den sekvens av händelser som till slut slutade i Ostreicher flykt från Bolivia. Både Wahlberg och Rechnitz har arbetat i över ett år för att underlätta Ostreicher återkomst till USA.
"Det var en hemlig operation, även om kanske inte James Bond-stil," säger källan.
Ostreicher, som lider av Parkinsons sjukdom, sägs vara vistas på obestämd tid på en hemlig plats i Los Angeles, där han återhämtar sig från sin långa prövning i Bolivia. Ostreicher bror, Ari, har flugit in från New York och Penn har besökt med Ostreicher dagligen.
Aleph Foundation, som också har varit inblandad i Ostreicher situation för många månader, presenterade Penn och Wahlberg med silver menorahs på måndag och tisdag respektive, som tack för sina humanitära insatser.
Aleph Stiftelsen avböjt att kommentera sin medverkan med Ostreicher och på grund av semester nya år, Wahlbergs kommunikationskontor var tillgänglig för kommentarer.

No hay comentarios: