Vistas de página en total

viernes, febrero 6

Bolivianska kokain går till Europa, USA och Asien.

Blanket är ett centrum för handel kokain och penningtvätt Byggt ett nät av narkotikahandel för narkotika och prekursorer

La Paz. Narkotikahandeln ansvarat för att bygga ett riktigt nät av linjer för införsel av prekursorer för bearbetning kokablad i kokain och in-och utförsel av narkotika till hydroklorid eller klistra från Peru och Chile samt för marknaderna i Europa, Förenta staterna i Nordamerika och nu Asien har blivit centrum för kommersialisering av högre förväntningar. Motorvägar, vägar, stigar, flygplatser, lagliga och olagliga, Highland floder, dalar och Amazon är de vägar där du kan komma in och kokain för att samla in platser och "språngbräda" eller punkter tur på väg till Spanien, Italien Tyskland och Frankrike, Sydkorea, Japan och Kina, medan Cobija, departementet Pando, ett centrum för penningtvätt och handel med kokain. Narkotikahandeln är dock inte bara på platser där råvaran eller koka växer i mycket, men nu befinner sig i otillgängliga områden, men samtidigt, närmare städer platser och samhällen är befolkade västra Oruro, Potosi och La Paz från El Alto, den nedre dalen, Central-och Nedre Cochabamba och Chaco chuquisaqueño, Camiri, Yacuiba och flera ställen i departementen Santa Cruz och Beni. Chapare i Cochabamba är ett utmärkt läkemedel fabriken och drain, i La Paz, gatewayen av prekursorer.
Nya linjer
Enligt skriften "ABC Weekly," de kontroller som utförs av de operativa enheterna i Special Force för bekämpning av människohandel (FELCN), tvinga narkotikahandel organisationer att söka nya vägar för att uppnå sina brottsliga syften, eller större vägar, stigar och nationella och internationella flygplatser och vägar är olaglig förflyttning till och från utlandet. Är känt om förekomsten av 437 illegala airstrips fått befogenhet från "narcococaleros" i olagliga syften. Bolivia är inte bara "exportör av narkotika, det får också från Peru och Chile, och på samma sätt, de som lämnar för andra delar av världen i mössor, väskor och dubbel botten i de mest geniala maj trotsar fantasin, i synnerhet genom ökningen av Coca produktion och nya sätt att omvandla den inte längre behöver "pisacocas" de ersattes av svin (som är disponibel), krossar, maskiner bärbar tvättning och torkning som är installerade i avlägsna områden i centrum av städer och platser med dålig tillgång och gränser. Samtidigt har de kemiska prekursorerna inte tillverkas i Bolivia därför in i landet i stora mängder och sedan in i landet genom "myra handel upp produktionen på samma sätt, för den härva av vägar, stigar, vattendrag och luft hamnar och företagens fasad. "
NEJ UTROTNING
Regeringen president Evo Morales, ledare för The Coca odlare, inte utrota koka från december förra året på grund av en rad "problem" som lades fram av rekrytering av personal som arbetar med detta arbete vilket bekräftas av biträdande minister i den här staden Social Defense, Felipe Cáceres, som medgav att koka odlare också invaderade Madidi National Park och liknande. Brist på utrotning av koka grödor lett till ökad produktion och därmed öka utvecklingen av läkemedel som når tätbefolkade samhällen i departementen Tarija, Potosí och Oruro samhälle där traditionella grödor kvar att ta itu med produktion Kokain innebär vinster mellan 900 och $ 1500 per kilo kokain bas och mellan 1300 och 3000 dollar per kilo kokain hydroklorid, beloppen betydligt högre än de som lämnats av produktion och marknadsföring av potatis, Quinoa, spannmål och andra livsmedel . FELCN egna uppgifter tyder på okända platser för narkotikahandel Tupiza, Pampa Grande, Casira, Sarcari, Talina, chaguar, Berque Huasi och Condor, vid gränsen till Argentina, Oruro, Uyuni, Llica, Pisiga, Sigsihua, ISMA, Pica San Pedro brännskador, Tambo Quemado, Chachacomani, Juo, Paracaya, Bella Vista, Todos Santos La Rivera, Sabaya, fet, Villa Tunari, Hito XX Lauca River, Macaya, Mogachi, Chalviri, Campo Grande och Cambu Mayu, The Joya, Chuquichambi, Choquecota, turkiska, COSAP, Chaviri, lekman, Huachacalla, Challapata, Huari, Quillcas, Sebaruyo, Salinas de Garci Mendoza och andra.

No hay comentarios: