Vistas de página en total

miércoles, enero 14


Demokratiska presidentkandidaten Barack Obama ger ett tal till uppmärksamhet av ledarna för det judiska samfundet i Förenta staterna, onsdag 16 april 2008 i församlingen Rodeph Shalom i Philadelphia. Foto källa: AP / Jae C. Hong.
__________________________________________ "Obama bad Shimon Peres: Vad kan jag göra för Israel?" Ha'aretz, 17 november 2008. "Den särskilde rapportör för FN: s mänskliga rättigheter i de palestinska territorierna (Richard Falk) har sagt att Israels politik på området är ett brott mot mänskligheten ...
Han sa att FN måste agera för att skydda det palestinska folket det lidande som orsakas av vad han kallas som "kollektiv bestraffning" ... Han sa att den internationella brottmålsdomstolen ska undersöka om den civila ledningen och den israeliska militära befälhavare ansvariga för belägringen av Gaza skulle ut och försökte för kränkning av internationell straffrätt. "
BBC News, 10 december 2008. "Vi måste göra framsteg på ett företag, utan direkt med Iran, vilket gör det mycket klart att vi anser vara oacceptabelt att utveckla kärnvapen, att dess finansiering av terroristorganisationer som Hamas och Hizbollah och dess hot mot Israel är emot allt som vi kan ... måste skärpa sanktionerna ... och utgör ett tydligt val måste acceptera det ... och PÅ ETT ELLER ANNAT SÄTT. "
Ordförande Obama på NBC Meet the Press, 7 december 2008. Inledning Enligt Abner Mikvner viktigt sionistiska nationell talesman, tidigare kongressledamot, federala domare, rådgivare till president Clinton under sin tid i Vita huset och en av de första sponsorerna av Obama, Barack Obama är den första judiska president "[USA]. Uttalandet speglar den ensidiga Mikvner och långa engagemang för Obama med staten Israel och deras lojalitet mot den sionistiska Power Konfiguration (ZPC, för kort) i USA, och som något avlägset och framgångsrik satsning ett kraftfullt nätverk av sionistiska judar, både ekonomiskt och politiskt, för att "bädda in" till Obama i hans politiska apparater enligt "först och främst Israel."
Vad är överraskande aspekt på detta är förnedrande och arroganta uttalanden som gjorts av vissa stora judiska sionister om "avgörande roll" de har haft när det gäller att skapa politisk karriär och Obama, att förneka det faktum att något värde av ordförande sina akademiska eller yrkesmässiga framgång. (Detta har historiskt sett, vilket speglar de fortsatta påståenden från vissa judiska amerikanerna har kämpat och vunnit på sextiotalet i kampen för medborgerliga rättigheter på uppdrag av afro-amerikaner, förnekar dem grundläggande svart till en politisk roll i sitt eget oberoende kampen). Även hans personliga beröm för hans "visdom", "strålande" och "intellektuella synskärpa" har alltid varit kopplade till sitt ovillkorliga stöd till staten Israel. Man kan förutsäga den hastighet med vilken hans kolleger sionister skulle ersätta sina applåder för de flesta rå förolämpningar om hans intelligens, om den skall föreslå till exempel att Israel måste få ett slut på den förödande belägringen av Gaza ...
Det säger sig självt att sionisterna är förtrogna sin man och som tillkännagavs i förtroende, är en försiktig och ansvarsfull politik som mäter allt som sagts, särskilt på grund av sionistiska fanatiker fyllt Vita huset, den ekonomiska och säkerhetsmässiga apparater.
(Texten tillhör Voltaire net och artikeln titell: Den förste judisk USA s presidenten)

No hay comentarios: