Vistas de página en total

lunes, julio 14

(no obstante las excelentes relaciones públicas del negocio de daniel que activa su enamorada la princesa victoria, el balance del gimnacio arroja pérdidas, así nos lo cuenta la crónica de Jenny Alexandersson en la revista "Damtidning" (Para damas).

Trots att Daniel Westling får god pr genom sin flickvän kronprinsessan Victoria pekar siffrorna nedåt i hans gymföretag.
Daniel Westling kämpar för att hålla sina gymföretag flytande. De senaste boksluten visar mest minussiffror konstaterar Dagens Industri som har granskat gymmens resultat från förra året. Daniel äger flera företag men endast moderbolaget har gått med vinst, men 827 151 kronor är trots allt ganska lite pengar i sammanhanget. Men Daniel deppar inte för det. Just nu är han inne i en expansiv period och planerna är stora. Snart öppnar bolagets senaste gympalats, en träningsanläggning i Solna. Och fler är på väg. –Vi letar lokaler hela tiden. Tanken är att sjösätta ett eller två gym per år, har Daniels högra hand Magnus Brännström tidigare berättat för Aftonbladet.
Daniel satsar i Brasilien
En av de största satsningarna är ett lyxigt hotellprojekt, Pratigi, i Brasilien som ska stå klart 2010. Men även Master Trainings filial på exklusiva golfklubben Bro Hof Slott är omtalat. Att Victoria har varit en bra draghjälp för bolaget är ingen hemlighet, men det är inte något som Daniel vill kännas vid. Han vill överhuvudtaget inte prata om sin relation till kronprinsessan. – Det finns många som vill investera i Master Training och Balance, att placera pengar där att placera pengar direkt i framtidens kungahus, konstatera en av Svensk Damtidnings källor. Men än så länge verkar bolagets siffror inte påverkas av den kungliga reklamen.
AV JENNY ALEXANDERSSON

No hay comentarios: