Páginas vistas en total

miércoles, febrero 27


Pressinformation från Svenska Mässan i Göteborg
TUR presenterar de nominerade bidragen till Avisita Inspirerande Mötesmiljöer

TUR tillsammans med Avisita Travel presenterar stolt de åtta nominerade bidragen till Avisita Inspirerande Mötesmiljöer 2008. De nominerade bidragen håller hög klass och representerar ett brett utbud av inspirerande mötesmiljöer. Bedömningen till nomineringarna baseras på mötesmiljöns säregenhet och koncept samt hur exempelvis kreativitet, kommunikation och resultat av mötet främjas. De nominerade får en unik möjlighet att visa upp sin mötesmiljö under TUR-mässan och tävla om årets titel "Avisita Inspirerande Mötesmiljö 2008".
De åtta nominerade mötesmiljöerna är (alfabetisk ordning):

High Chaparral Konferens & Event
Hotell Wilhelmina
Nordens Ark
Scandic Hotels
Storulvån & Sylvarna Fjällstation
Tammsvik Konferens & Herrgård
Vinger Hotell & Spa
Åsljungagården Hotell & Konferens

- Det har varit en utmaning att utse de åtta nominerade bidragen av alla genomarbetade anmälningar vi har fått in i år, säger Karolina Flink, marknadschef på Avisita Travel AB. Efterfrågan att boka unika mötesmiljöer har ökat kraftigt under senaste tiden, så det känns extra roligt att tillhandahålla en arena för den här typen av möteskoncept.

- Bland årets åtta nominerade till tävlingen märks att man lagt ner mer kraft på att tydligare förklara sitt företags koncept och kopplingen till nyttan för deras kunder att vistas i en inspirerande miljö, säger Per Magnusson, biträdande mässansvarig TUR.

För andra året i rad bjuder Avisita Travel tillsammans med TUR-mässan in nordiska anläggningar, arrangörer och aktörer att tävla om vem som erbjuder den mest inspirerande mötesmiljön 2008. Vinnaren utses på TUR-mässan fredagen den 14:e mars. Förutom titeln "Avisita Inspirerande Mötesmiljö 2008" erhåller vinnaren bl.a. stor media-bevakning, fri monteryta på TUR 2009 och marknadsföring på Avisitas Internetkanaler till ett värde av 20 000 SEK. I år delar vi även ut priset "Besökarnas Val", framröstat av mässbesökarna.

Per Magnusson, Biträdande mässansvarig TUR 2008, per.magnusson@svenskamassan.se
tel: 031 708 86 76 mobil: 708 80 80 97

För mer information vänligen kontakta Linda Eliasson, linda.eliasson@avisita.com,
teln 0752-40 10 11 mobil 0733-661 648. Se även www.avisita.com.

No hay comentarios: