Vistas de página en total

miércoles, noviembre 3

Fackeltåg 9 november

Immigrant-institutet är delarrangör av ett fackeltåg 9 november på Götaplatsen i Göteborg kl 18 till minne av kristalnatten mot rasism och nazism. Välkomma att närvara.

Affisch mm på http://immi.se/aktiviteter/?p=1144

Finlandssvensk musikprogram 14 november

Finlandssvenska föreningen i Göteborg i samarbete med Immigrant-institutet och Föreningen Norden anordnar ett finlandssvenskt musikevenemang med nordiska inslag söndagen den 14 november kl 14. Plats: Invandrarnas Hus, Borås.

Affisch mm på http://immi.se/aktiviteter/?p=1129

Diaspora Enterprise Workshop 15-16 november

för att skapa nya jobb bland invandrare och i deras ursprungsländer

Den 15-16 november anordnar Internationella Handelshögskolan i Jönköping ett två dagars seminarium om invandrarföretag. Immigrant-institutet kommer också att medverka i seminarieprogrammet. Seminariet syftar till att främja och ta fram verktyg för initiering och skapande av invandrarföretag som verkar gränsöverskridande och som skapar nya jobb bland invandrare och i deras ursprungsländer. Anmälan eller förfrågan sänds till: Vivianne.Larkefjord@ihh.hj.seEtt 20-tal internationella och nationella experter kommer att hålla föredrag under dessa dagar, till exempel representanter från ALMI, Svenskt Näringsliv och SIDA som såväl från Syd- och Nordamerika, Afrika, Mellanöstern och Europa. De internationella programpunkterna kommer att hållas på engelska. Experterna kommer att medverka i de parallella sessionerna där du får möjlighet att ta upp och diskutera dina frågor!

No hay comentarios: