Vistas de página en total

lunes, octubre 6

om ekonomiska krisen och evo och bolivia

I fotboll gäller om inte ett landslag kvalificerar sig för VM, du är ute. Vad händer om du lyssnar för att berätta en teknisk direktör för urval Oklassificerade: att nederlag i mästerskapet påverkar inte din portfölj? Självklart! Hur kan påverka vad som händer i mästerskapet i platsannonser? Samma sak händer när finansministern vill få oss att tro att Bolivia inte påverkas av den finansiella krisen i huvudstaden. Självklart inte.
Om Bolivia utgör inte en del av den krets av internationella finansiella kapitalet. Hur kan påverka sin kris? Världens finansiella kapitalet är en exklusiv klubb. Det är inte lätt att vara en del av det. Att göra det vi måste ha kapital, ett oeftergivligt villkor. Kapitalet är inte resultatet av tal och politisering av arbetet men tillämpas på olika sätt. Utnyttjandet av kapitalet i dess själva väsen. Du måste expandera och utvecklas kontinuerligt. Den NERVCENTRUM finansiering kapital på börsen. Och de mekanismer som orsakar bränderna finansiellt kapital att välja sina egna vägar att växa och bli starkare.
Det är inte min avsikt att gå in på en analys av orsakerna till och effekterna av den nuvarande krisen i internationella finansiella kapital i Förenta staterna, som är intresserad av det jag föreslår att du läst det här brevet Lic. Armando Méndez Morales-sidan vann jag saknar dig stämpel "som förklarar vad som hände didactically (Classroom Gratis Bolivia: offentliggjorts 3/10/08) Vad jag vill betona är den enkla regering för att försöka verkar stark och fast i ett område utanför hans system. Inte bara regeringen, även de ASOBAN sammankallas av president Evo Morales, är att försöka införa en utgöra konstgjorda blod, när du vet att de är av mästerskapet. Krisen på Wall Street är en sak för den utvecklade världen, som påverkar marknaderna i Europa, Asien och påsar med Mexiko och Brasilien latinamerikanska länder som om de har kontakter med den finansiella världen, resten är marginellt till denna situation.
Men en sådan marginalisering dem ingen certifiering av solvens, styrka och avskärmning mot de effekter som denna kris har, som försöker få oss att tro att regeringen och centralbanken. En sak är att detta inte har bland sina banktjänster tillgångar ledande befattningar, som handlas på börserna, och inte heller är internationella i sin balans mellan nationella företag som har sina finansiella tillgångar värden exponeras i denna kris. Det bästa demonstration av den isolering som vi är finansiellt inflöde.
Vad gör oss glada när febern har inte spridit sig till oss, men när den här världen är friska vi är fortfarande i mörker av våra fyra väggar. Och mitt i denna ensamhet finansiella behandlar nu ser ut som en "fästning" Jag vet inte vad, herr president Evo Morales AIMA syftar till att bli en guru av anti-utrustade påvliga ofelbarhet, meddelade i slutet av det kapitalistiska systemet och anklagar honom för att vara orsaken till allt mänskligt elände. Berömmas för sin sociala rörelser ordförande inte dölja sanningen när han sa att de kontroller som delas mellan anti-fans som får dem är produkter av kapitalismen oljemarknaden och den liberala internationella finansiella kapitalet. Evo Morales inte förstår, eftersom han inte vet och inte vet eftersom det är funktionella analfabeter historia av kapitalismen.
Han vet inte ens historia Orinoca (byn vart Evo föddes) eller att be om större ansträngningar är att be päron Elm. Som vi styrs av denna mörka natten av okunskap nu omvandlas i enlighet med ett offentligt anställd, kan vi bara titta och sucka innan slösa så mycket okunskap hjärnan. Som smärtsamma av allt detta är att ASOBAN kunde ha varit mer didaktiska och tala om för ordförande att vårt förakt för denna kris är ett resultat av vår isolering och ekonomiska styrka snarare än tänkt. Kanske hade det varit trevligt att varna dig av externa överföringar av pengar som sker från Bolivia till utsidan av den bristande säkerheten som börjar känna ett rör i både revolutionerande.
Som strider mot "styrka" av showen och visar att de föredrar rationella kapitalistiska eller investerare att ta hand om sitt kapital där det finns garantier i Bolivia trots inte är en del av det internationella finansiella systemet finns inte. (källa www.hoybolivia.com, författare Dante Pino)

No hay comentarios: