Vistas de página en total

sábado, octubre 18

Bön för Bolivia
Fader vår som konst i Bolivia!
Santifiquemos ditt namn varje dag under vart och ett av de miljoner, 96 tusen kvadratkilometer av den yta som vi gav påkostade genom arv. Santo tala ditt namn, ta bort mössan, den ojotas eller skor och ovan där det onda och abriéndote våra bröst än, om vi bara kan tala i quechua eller aymara i 30 olika språk, eller om du har liten eller ingen behandling på våra ha. Säga djupt den "Fiat kommer Tua, som uppfyller dina Will, som kör dina ord i den plan du har för vart och ett av ert folk, människor i kyrkan och som inte tillhör henne.
Möt dina uppdrag i hela bolivianska mark, inte bara för dem som föddes under hans klar himmel, utan av alla som bor i den och för dem som är födda här, nu bor långt från Bolivia! Låt oss inte missa bröd!, Även i dagar av ilska, när besatt av hat och att glömma dig, vi inledde blockaden, för att uppfylla slogan för att orsaka största möjliga skada på våra egna bröder, bara för att det färgpigment deras hud är olika, eller för att deras plånböcker är tjockare och färgen på håret är svart eller blond.
Att man har modet att ta de nödvändiga förändringarna för att förbättra vårt samhälle med lösgörande, utan eget intresse i ayllus, län och städer. Sorry Sir, Förlåt! Vi styrka att förlåta dem som förolämpar oss genom gatorna, på radio eller Teve, för dem som förolämpa vår värdighet och vår stolthet eller hotar att ta ifrån vad de flesta vill ha. Förlåtelse för att vi har förlorat rädslan för din sanning, din rättvisa, till din klokhet!
Vi saknar ditt ljus för affären att hinder varje dag, eftersom du alltid skylla på brister i vår granne, den indiska, den Mestis, den vita är vår granne och vår granne. Förlåtelse för att vi saknar ödmjukhet för att anklaga oss för våra egna synder, och vi kan få gods till medarbetare, studier, en kasern eller bror som bor under samma tak! Inled oss icke i frestelse i protest marscher, det hungerstrejker, av crucifixions i nattliga och plats för bön, dialog, tolerans som ersätter det hat som genom rötning i församlingar, av styrelseledamöterna, i lynchings eller bränder som orsakats av impotens, för att glömma hur vi Din barmhärtighet och kärlek till slut inte att lära sig och ersatt det med falska ledning av gille, fest, EU: s våldsamma och impulsiva! Hjälp oss att inse att cholos, mestizos och indianer, fattiga och rika, Collas och förändring vi är alla dina barn, bröder i landet!
Líbranos Lord av våra egna demoner! Av dem som har skapat för att ha glömt och skiljas från dig! Fri från frestelsen att lyfta upp armarna för att påtvinga vår vilja på andra. Líbranos av illegalt som förslavar oss, sätta oss, gör oss till deras anhöriga. Vill vi se ljuset, ta tillbaka det majestät och myndighet i ditt rike, den bakvatten Fredens född för att lyssna på dina ord, att respektera bror, för att följa den lag som vi har gett oss i detta hemland, kallas Bolivia. Så får det bli för evigt, o Gud. Amen!

No hay comentarios: