Vistas de página en total

sábado, septiembre 10

Mördaren, en psykopat, skall möte Rättvisans Herre. Så att han i sanning omvänd kan få inre frid efter att ha bekänt sitt brott och få sitt straff.


Bön om omvändelse för den syndare som försökte döda vår kära i en handling av en fanatisk förlorad psykopat.

 

Herre Gud du som har skapat rättvisan, att belöna de goda och straffa de onda. Du som gav oss genom Mose händer de tio buden, din gudomliga lag. Du som har lärt var och en av oss att varje dag av vårt jordiska liv göra det goda och ta avstånd från det onda. Du som genom din Heliga Församling helgar de kristna som fullgör dina bud och bevarar dem genom din Nåds och kärleks sakrament ända till döden. Vi ber att du hör vår korta och ångestfulla bön som vi i ödmjukhet ber dig.
O Gud. Omvänd mördarens hjärta, som försökte ta livet av vår kära. Öppna hans ögon att förstå så han bekänner sin synd och ångrar det onda han begått och ber om förlåtelse. Tillåt inte o Herre att ogärningsmannen fortsätter att så omkring sig det onda och upprepar sina hemska brott mot nya oskyldiga offer. Ge oss en fast tro att inte överge din barmhärlighets vägar och så vi förtröstar på din gränslösa godhet och fortsätter hålla fast vid vårt hopp till din Gudomliga Rättvisa!

Autor:  Mauricio Aira
Traducción:  Jean-Erik Mårtensson

No hay comentarios: