Vistas de página en total

viernes, julio 24

Modernisering av Foreign Service Sverige
Mauritius Aira

Även Bolivia ökar antalet ambassader och konsulat överallt, Sverige delvis på minskad effekt och modernisera sina tjänster i fråga om yttre förbindelser och delvis på grund av krisen och behovet av ekonomin. För några timmar sedan regeringen fattade beslutet att se över driften av sin utrikesministeriet, representationer utomlands och nivån på kompetensen hos de som överlåtits till en expert Egardt Peter att hans uppdrag som utförs under följande antaganden.
Målet är att uppnå en mer flexibel för att underlätta koncentration på prioriterade. De få rekommendationer för en mer modern, uppdaterad version av Konungariket Sverige i mitten av de krav som globaliseringen. Projektet kommer att bli följden av den föreslagna forskningen kommer att överväga ett närmare samarbete med EU och de nordiska länderna, har rekommenderat utrikesminister Carl Bildt är en av de mest erfarna utländska ministrar från hela EU.
Sverige anslöt sig till Europeiska unionen vars ordförandeskap just nu spelar en viktig roll i relationerna med andra stater och övergripande analys av de problem som följer av globaliseringen, förändringar i omvärlden och migration. I menyn inkluderar konsulärt bistånd, utvecklingssamarbete och behovet av en intensiv affärsutveckling. Som våra läsare är medvetna om att social pakt Kingdom regeringen ges en roll företagare vars intressen är lika viktiga som de som för arbetstagare i alla politiska beslut fattas.
Nu kanslern har stängt fyra konsulat i Kaliningrad, i Guangzhou, i Los Angeles och New York anses mycket viktig och kommer att bli hedersmedlem att samordna uppgifter med andra 17 honorärkonsulat i Sverige i USA. I mars 2010 avslutade också ambassaden i Colombo, Sri Lanka, vars ärenden kommer att serveras från New Delhi. Fram till slutet av skatteförvaltning, minister Bildt har lovat att spara 50 miljoner kronor (ca 50 miljoner bolivianos) 100 människor när det gäller att minska utländsk tjänst, utan att sänka halterna av effektiviteten och kvaliteten på tjänsterna.
Det vore orättvist att inte förklara att om en del justeringar sker, andra får ge vika för globala bidrag till de fattigaste länderna genom organ som FN, Unicef, EU och stöd kontor direkt som Röda Korset, HR, och andra som förvaltar IDA program hjälpa tredje världen. Égard forskaren arbetar som chef för avdelningen för utrikeshandel i Stockholm och har tjänstgjort på UD.
I mitten av tabellen sparpaket, effektivitet och god förvaltningssed att förstå att Bolivia har nyligen utsett en ambassadör är att Sverige serveras från Buenos Aires i sydamerikanska. Det finns inga argument än välgörenhet i utgifterna sedan lysande främling som kom till Stockholm utan språk och agronom till yrket, som skulle teoretiskt uppfylla halvön som bildas av Konungariket Danmark, Norge, Sverige och Finland (ej kungariket men republiken). När Choquehuanca i La Paz presenteras hans kolleger MAS som diplomat, sade att uppgiften skulle öppna upp marknader för bolivianska produkter i Sverige "utan att säga vad de eller prognoser för potentiella ekonomiska marknaden. Minns att det första och enda licensierade ambassadör i Bolivia utsågs av Medardo Navia MIR eftersträvas samma mål, men utan framgång. Men Navia en erkänt professionell med kunskaper i engelska och svenska, hade en betydande minskning diplomat i särskilda grupper av sociala och sådde marken för det framtida arbetet. Efter ambassaden kvar i Navia acefalía och företagsledare som ockuperat kontoret och fick inga signifikanta resultaten var begränsade till att samla in deras löner från UD.
Exemplet sparpaket som Sverige är att förse oss med att minska sin budget utgifter i utländsk tjänst samtidigt som modernisering och samordning av åtgärder med Europeiska unionen, kommer att anpassa sig till verkligheten, utan förväntningar om en överdimensionerade diplomati och improvisation många misstag. (från blog Bolivia Primera Plana)

No hay comentarios: